Skip to content

Hogyan válasszuk ki a megfelelő székhelyszolgáltatást Szlovákiában?

könyvelés

Ha valamilyen okból úgy dönt, hogy a virtuális székhelyt választja, akkor legyen óvatos az olyan társaság kiválasztásánál, amely ilyen szolgáltatásokat kínál. Az egyes ajánlatok közötti különbséget jól ki kell számítani. Egy másik fontos tény az, hogy a virtuális székhely bérbeadását végző kiválasztott cég tulajdonában van-e az ingatlan. Ha csak bérli azt, problémák merülhetnek fel a szerződés megszűnésekor, és utólag ismét változásokat kell majd végezni a cégbíróságon. A harmadik szempont az a levelező üzenet, amely a regisztrált üzleti címre érkezik. Ebben az esetben elengedhetetlen az ezt a részét biztosító rendszer minősége.

Virtuális központ szolgáltatásaink megfelelnek az összes szükséges attribútumnak. Ezen felül a legolcsóbbak közzé tartozunk az iparban. Virtuális székhelyét létrehozhatja már akár 25 euróért havonta. A szolgáltatás ára magában foglalja a virtuális irodába beérkező levelek szkennelését, vagy e-mailes értesítést, amely értesíti az ügyfelet, miután a levél megérkezett a cég címére, valamint részletes leírást ad arról és értesíti a feladó kilétéről is.

A virtuális székhelynek számos előnye van, amelyek közül néhányat megemlítettünk, néhányat majd saját maga fog megtalálni, amikor elkezdi azt használni.

További információt a virtuális székhelyről a weboldalunkon, a székhelyszolgáltatás részlegben talál.